Dit is wat ik wil zien en doen in Canada

Michal Oppenheimer, 4 februari 2018Wat vind jij dat ik moet zien of doen in Canada?

4 reacties op “Dit is wat ik wil zien en doen in Canada”

 1. Pardede zegt:

  Als je naar Canada ga moet je zeker een Camper huren, om daarmee naar de nationale patken tegaan waar je ook goede campsites zijn. Beren zie je genoeg onderweg. Niet vergeten om een nationale parpas aan teschaffen een familiep as kost ongeveer 130 CAD en is geldig voor 7 personen je heb dan toega g tot de nationale parken en historische sites. Ik ben er zelf in 2015 en 2017 geweest.

  • Michal Oppenheimer zegt:

   Dank voor de tip! Moet je anders in elk park apart toegang betalen? Ik neem aan dat dat veel duurder is met z’n vijven, dus dat je ‘m er snel uit hebt… Met een camper rondreizen vind ik fantastisch, maar ik ben er niet zo handig mee… Ben dan ook bang dat het een auto + accommodaties wordt (alhoewel dat ook geen straf is). Welk(e) park(en) raad jij me aan (uit ervaring)?

   • Pardede zegt:

    Dat ligt eraan waar je naar toe gaat: deze parken heb ik bezocht en als natuur-liefhebber heb van alle genoten.
    Banff
    Jasper -Icefieldparkway
    Glacier National Park
    Kootenay National Par
    Mount Revelstoke National Park.
    Pacific Rim National Park Reserve op Vancouver Island, op Vancouver Island kun je mooie boottochten maken op zoek naar orca’s en grizzleyberen aanrader is eagle eye adventure in Campbell River hier spreken ze Nederlands ( nederlandse eigenaar).
    Waterton Lakes National Park
    Yoho National Park
    Elk Island National Park
    Wapusk National Park (ijsberen, poolvossen, wolven, poolhazen Caribou etc.) jekunt hier alleen met een paar tourbureau’s naar toe vroeg boeken. Is wel zeer prijzig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *