Een privékamer via Airbnb; goed idee of liever niet …

Michal Oppenheimer, 11 maart 2017Wat zijn jouw ervaringen met het boeken van een privékamer via Airbnb?

5 reacties op “Een privékamer via Airbnb; goed idee of liever niet …”

 1. Nanda zegt:

  Oh wow, dit is wel een heel gaaf huis! En wat bijzonder om er ook een vriendschap aan over te houden. Grappig! Wij hebben ooit op Funen ook in een prachtige villa geslapen voor een schijntje. Ook compleet met beamer en mega trampoline.

  AirBNB for the win!

  • Michal Oppenheimer zegt:

   Het is een supergave plek. Vooral met kinderen. Ik zal nog eens een apart blog schrijven over de accommodatie an zich. Echt een aanrader! En ja, soms tref je het echt met je Airbnb-accommodatie. Wij zaten eens in België in een huis met een aparte speelkamer op zolder. Wat een luxe!

 2. Rory zegt:

  Goed stuk! Ik zou zelf nooit voor een privé-kamer kiezen, al moet ik zeggen dat het bij jou wel heel goed heeft uitgepakt. En er zelfs vrienden aan hebt overgehouden. Gaaf. Tof dat je het ook gewoon gedaan hebt.

  • Michal Oppenheimer zegt:

   Dank je. Ik geloof ook niet dat ik het zo snel nog eens zou doen. Maar dat is volgens mij heel persoonlijk. Ik kan me ook voorstellen dat er mensen zijn die het juist leuk vinden om ‘onder de mensen’ te zijn. Die helemaal geen last hebben van de gevoel dat je ergens ‘teveel’ bent. Maar ja… Als je een beetje in elkaar zit zoals ik, dan is zo’n privékamer dus best lastig…

 3. karlien zegt:

  Wow super zeg! Ik zou er ook niet snel voor kiezen, houd heel erg van mijn eigen ruimte. Maar in dit geval kon het prima dus. Heerlijk voor de kids dat er zoveel te doen was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *