Oud Perithia; een prachtig vervallen bergdorp op Corfu

Michal Oppenheimer, 18 september 2016Heb jij Oud Perithia bezocht? En, vind jij het een must-see?

2 reacties op “Oud Perithia; een prachtig vervallen bergdorp op Corfu”

  1. Yvonne zegt:

    Oh gaaf! Ik houd echt van de sfeer in dit soort dorpjes! En onze oudste heeft mijn tic daarin wel geërfd geloof ik, dus als we naar Corfu gaan wil ik hier zeker een tripje aan wagen. Bedankt voor de leuke tip!

    • Michal Oppenheimer zegt:

      Als je ervan houdt is het zeker de moeite waard Yvonne. Ik weet niet hoe druk het wordt in het hoogseizoen, maar ik zou er dan in ieder geval voor kiezen vroeg of laat te gaan. Dan heb je het dorp misschien nog een beetje voor jezelf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *