Op ontdekking in de citadel van Montmédy (Frankrijk)

Michal Oppenheimer, 23 november 2016Er zijn natuurlijk veel mooie vestingsteden in Frankrijk. Welk zou jij aanraden?

2 reacties op “Op ontdekking in de citadel van Montmédy (Frankrijk)”

  1. Yvonne zegt:

    Wat grappig dat je zo met de auto de citadel in rijdt daar, dat verwacht je inderdaad niet. Ziet er mooi uit en leuke optie voor een tussenstop inderdaad. Ik probeer ook altijd dit soort interessante stops op een wat langere route in te plannen.

    • Michal Oppenheimer zegt:

      Ik heb een filmpje van het binnenrijden van de citadel. Mocht het lukken ‘m na het bewerken op te slaan met een kwaliteit die ik ok vind, dan zal ik ‘m nog eens plaatsen. En mocht je in de buurt zijn, dan zou ik zeker even naar de citadel van Montmédy toerijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *